Igor & Marihøne Airlines Band

Igor Dunderovic og Marihøne Airlines er en kabaretkonsert med teatralsk balkanjazz, improv, satire, skeive rytmer, raske temposkift, dramatiske overganger, barnlig glede og høy energi.

Igor Dunderovic er artist, dramatiker og komiker fra Vinter-OL i Sarajevo og er et kjent ansikt på norske scener. Han har gjestet NRK, TV2, P1, P2, P3, Norske Talenter, God Morgen Norge, God ettermiddag Norge, Eides Språksjov, dessuten konsertscener fra Finnmark til Montenegro, og har gitt ut mange musikkalbum, blant annet «på feil side av låven» – spellemannsnominert for beste barneplate 2014. Marihønepilotene Atdle og Nesa er proffe jazzmusikere med mange, lange Balkanfester på CV-en og takler alle rytmiske og urytmiske utfordringer på strak arm og raske fingre.

Atdhe Marku (Atdle Markus) er pianist, bassist og trekkspiller med bachelor i pedagogikk og jobber med musikk og barn i Larvik.

Nenad Mihajlovic (Nesa Miguel) er gitarist og tenor med jazz-bachelor fra konservatoriet i Wien, og jobber nå som kulturhusvert og gitarlærer i Porsgrunn og Skien.

Besetning:
Igor Dunderovic – fortelling / egg
Nenad Mihajlovic – gitar / vokal
Atdhe Marku – tangenter/ bass

SoMe
Kontakt