Musikk – H:e:B
  1. H:e:B er et band fra Bergen som har satt seg på kartet med sin unike musikk og besetning. Frontet av låtskriveren Hassan El Bouzidi, som er født i Marokko, gir de en stemme til marokkansk kultur og samfunn i sine låter. El Bouzidi’s tekster tar opp både politiske og sosiale temaer i Marokko med en blanding av humor og ironi.

Bandet består av talentfulle musikere, inkludert Heine Bugge på trekkspill, Simen Walle på gitar, Thomas Lossius på bass og Martin Wright Thorsen på trommer. Deres musikk er preget av en bemerkelsesverdig rytmisk og fengende stil som fanger lytterens oppmerksomhet.

De debuterte med albumet «Zero» som er tilgjengelig på alle digitale plattformer, og har allerede skapt et sterkt inntrykk i musikkverdenen. For tiden er bandet i studio for å jobbe med sitt andre album, som er en del av en trilogi. Den tredje delen av trilogien vil inneholde tolkninger av noen av låtene på norsk, og dette viser deres allsidighet som musikere og deres ønske om å utforske ulike lyriske uttrykk. H:e:B er uten tvil et spennende band som bringer en viktig stemme til norsk musikkscene.

Instruments
Perkusjon, Vokalist
Genres
Traditional music
Country of origin
Marokko
Based in Norway
Bergen
Contact Info:
hassanelbouzidiheb@gmail.com

Media

Projects