Musikk – Cisca

Cisca er en 22 år gammel artist med røtter i både Norge og Chile, noe som gir henne en unik og spennende musikalsk identitet. Oppvokst i hjertet av Oslo, men med chilenske foreldre, har Cisca vokst opp med en rik musikalsk arv preget av lidenskapelige tango-rytmer, fengende salsa, og energisk reggaeton. Hun kombinerer disse sjangrene med tekster som speiler hennes egne opplevelser og refleksjoner rundt det norske samfunnet. Hennes låter berører alt fra kjærlighet og vennskap til identitet og tilhørighet, og skaper en bro mellom to kulturer.

Med et band bestående av medlemmer fra Nord-Norge, Haugesund, Argentina og England, representerer Cisca et mangfoldig uttrykk som er like dynamisk som byen hun kommer fra. Bandet hennes tilfører en internasjonal og eklektisk lyd som gir musikken hennes en frisk og moderne vri. Sammen skaper de en eksplosiv live-opplevelse som får publikum til å danse, føle og reflektere.

Cisca er ikke bare en artist – hun er et kulturelt fenomen som utfordrer grensene for hva norsk musikk kan være, og hun er klar til å ta musikkverdenen med storm.

Instrumenter
Vokalist, Sanger – låtskriver
Sjangere
Tradisjonell musikk
Opprinnelsesland
Norge
Basert hvor i Norge
Oslo
Kontakt Info:
soy.cisca@gmail.com

Media

Prosjekter