Det er mange fordeler med å være medlem i Samspill, fra rabattordninger til nettverk, workshops, profilering, veiledning og kurs.

Rabattordninger

Norsk Jazzforum
Norsk Jazzforum tilbyr gratis introduksjonsmedlemskap for Samspillmedlemmer. Dette innebærer at de som ønsker kan søke seg inn som musikermedlem etter gjeldende kriterier i 2019. Merk innmeldingen med «Samspill-medlem»

Tilbudet gjelder kun for de som ikke tidligere har vært jazzforum-medlemmer.

Europcar Norge 
20% rabatt på leie av bil og varebil.
Kontakt Samspill for å få registreringsnummer før booking, slik at rabatten aktiveres.

Gamle Oslo Backline (GOBS)
20% rabatt på leie av all backline.

Løkka Lyd
Minst 20% rabatt på alt teknisk lydutstyr. De tilbyr også assistanse og anbefalinger av pålitelige og dyktige lys- og lydteknikere.

Øvingshotellet 
15% rabatt på bandrom mellom 10:00 og 17:00 mandag til fredag, og mellom 10:30 and 16:30 i helgene.

Urban Sound Studios
20% rabatt på alt av innspilling, mixing og mastering.

Hantek Audio
15% rabatt på Hantek Audio sine produkt, gyldig mot framvist bevis for medlemskap. Dette gjelder alle ordinære priser. Se mer info på deres hjemmesider.

Ta kontakt med Samspill for medlemsbevis.

Artistkatalog

Samspill har en egen katalog som presenterer alle medlemmene, deres musikk og sjanger. Dette er en god profileringsmulighet for deg som musiker. Artiskatalogen brukes til å formidle ulike sjangre og musikere ovenfor aktører og konsertarrangører.

Få en egen profil i vår artistkatalog med direkte lenke til din egen nettside. Det kan føre til oppdrag!

Kurs

Det er mye å sette seg inn i for frilansmusikere. Man må være sin egen manager, søke om midler til kunstneriske prosjekter, og rapportere på dem.

Samspill arrangerer både egne kurs og seminarer for sine medlemmer, og formidler læringsmuligheter i andre organisasjoner. Ikke gå glipp av Frilansfrokost!

Veiledning

Har du utfordringer med en søknad, et samarbeid, trenger du mer informasjon om ulike støtteordninger eller veiledning til søknadsskriving? Samspill gir råd og veiledning til søknadsskriving. Få råd og veiledning til søknadsskriving og karrièrebygging!

Nettverksbygging

Samspill er et nettverk av musikere i seg selv. I tillegg er organisasjonen med i flere større nettverk og samarbeider med store aktører i kulturlivet, som Balansekunst, Mangfoldsnettverket, Norsk Jazzforum mm. Som medlem av Samspill blir du en del av dette nettverket. Og det er verdifullt.