OK Sessions

OK Sessions er en konsertserie i samarbeid med plateselskapet OkWorld og Nasjonal jazzscene. I denne konsertserien inviterer gitaristen Oddrun Lilja jazzmusikere til møte med utøvere fra andre stilarter til musikalsk lek og utfoldelse!

Jazz as a universal language

OK Sessions er en konsertserie i samarbeid med plateselskapet OkWorld og Nasjonal jazzscene. I denne konsertserien inviterer gitaristen Oddrun Lilja jazzmusikere til å møte utøvere fra andre stilarter til musikalsk lek og utfoldelse. Jazz er i seg selv en historie om mangfold og inspirasjon, og i den første utgaven av OK Sessions fikk vi høre et møte mellom norsk og sør-afrikansk folkemusikk, jazz, funk og afro.

Gjennom 2 samarbeidskonserter per semester, fremmer vi samarbeid som forener jazzmusikere med verdens- og tradisjonsmusikere som både fremmer jazzens rike røtter og speiler Norge som flerkulturelt samfunn. I tillegg til å skape jazzkonserter av høy kunstnerisk standard, etablerer samarbeidet en god plattform for å utvide nettverk og legge til rette for framtidige spennende samarbeid for musikere tilknyttet Samspill. Victoria som Nasjonal Jazzscene er et unikt utstillingsvindu og har en viktig rolle i det norske jazzmiljøet.

Samarbeidet OK Sessions er en del av vår større satsning på jazzfeltet: Samspill på jazzscenen

Tidligere konserter

OK Sessions #9: International Jazz Day: Yeisy Rojas, Canberk Ulaş and Nicolas Stocker
OK Sessions #8: Offroad + Khalid Laaouam
OK Sessions #7: Jobbe på accordion m. Jovan Pavlovic
OK Sessions #6: Kleppens klappar
OK Sessions #5: Meelodi + Marthe Lea og Kouame Sereba
OK Sessions #4: Sarah Camille + Balke/N’Doye/Bjerck/Lilja/Jørgensen
OK Sessions #3: Shri + Tundra Electro
OK Sessions #2: Harpreet Bansal & Yazz Ahmed
OK Sessions #1: Sanskriti Shrestha

Samarbeidspartnere