Tidelines

I dag får dere treffe to musikere som elsker musikk, og det betyr musikk fra ulike tider og ulike steder. Noe av musikken har de laget selv, og noe har de funnet i notebøker fra over 500 år siden. Gregor flyttet til Oslo fra London, og tok selvsagt med seg sin dyrebare cello. Sarah-Jane kom med fela si fra Skottland og flyttet ut til Nesodden. Bli med inn i deres lydlandskap og la dere fengsle av alle de flotte melodiene og lydene de kan gi dere. 

Sarah-Jane Summers – fele / hardingfele – flyttet fra Skottland til Norge i 2010, og bor på Nesodden rett utenfor Oslo. Hun er både skotsk, og norsk statsborger. I år ble hun nominert til Spellemannprisen sammen med Juhani Silvola for deres siste plate, The Smoky Smirr o Rain. Hun turnerer med mange ulike grupper, og har stor internasjonal suksess med «Summers/Silvola». Hun jobber også som komponist, og har skrevet bl. a. en times musikk til Celtic Connections (2018), og til Nordlysfestivalen 2022.
www.sarah-janesummers.com

Gregor Ridell spiller cello og er komponist, og tok for noen år siden med seg hele familien og flyttet fra London til Oslo. Musikkutdanningen har han fra Cambridge University og komposisjonsstudier tok han på Royal College of Music. Gregor spilte i mange år i London Contemporary Orchestra og fikk da jobbet med store internasjonale stjerne og band som Sarah Devchi og Radiohead. I dag reiser Gregor rundt med mange ulike grupper, som Tlön, KGB, Tre Voci and BirdWorld.
www.gregorriddell.com

Medvirkende:
Sarah-Jane Summers – fele, hardingfele
Gregor Ridell – cello

Produsent:
Vegar Vårdal, i samarbeid med Samspill International Music Network

Målgruppe:
1.-7. trinn

Varighet:
35 minutter

Tekniske behov: Forestillingen er akustisk, men hyggelig om det er godt lys i salen.
Tid opprigg/nedrigg:
20 / 10 minutter

SoMe
Kontakt