Solidaritetskonsert for Marokko og Libya

Mosaic, Verdensfolk, Melahuset og vi i Samspill inviterer til en hjertevarmende kveld av musikk, enhet og solidaritet lørdag 30. sept.

Kjære venner og musikkelskere,

Sammen står vi sterke i øyeblikk av nød, og nå er tiden for oss å vise vår solidaritet gjennom musikk.

Mosaic, Verdensfolk, Melahuset og vi i Samspill inviterer til en hjertevarmende kveld fylt med musikk, enhet og solidaritet. I en tid hvor Marokko og Libya står overfor store utfordringer etter alvorlige hendelser, ønsker vi å bruke musikkens kraft til å samle oss og vise solidaritet.

Dato: Lørdag 30. september
Tid: kl. 19:00
Sted: Melahuset
Inngang: Gratis

I Libya sørger vi flomkatastrofen som har krevd 11 000 liv og etterlatt 20 000 savnede personer, og i Marokko har over 2000 personer mistet livet og 5530 er skadet etter det ødeleggende jordskjelvet. 

Når ord ikke strekker til, er musikken et språk som kjenner ingen grenser.

Denne kvelden vil være fylt med fantastiske artister som vil dele sin lidenskap og musikk med oss. Dette er en kveld for samhold og solidaritet gjennom musikkens kraft.

Konserten er gratis, og det blir ingen innsamling under arrangementet. Vi ønsker å skape en kveld med musikk og samhold, og oppfordrer deg til å støtte de rammede på den måten som føles mest riktig for deg. Hver gest av omsorg og solidaritet teller, og vi er takknemlige for enhver form for støtte du velger å gi til de berørte.

Sammen for Marokko og Libya. Sammen for håp. Sammen for solidaritet. Vi håper å se deg der!

Les mer om arrangementet på Verdensfolk sine hjemmesider

Related Posts