GOD SOMMER FRA SAMSPILL!

Sommeren nærmer seg, og vi i Samspill ønsker å gi dere en liten oppsummering på hva som har skjedd så langt i 2019. Siden januar har vi gjennomført 20 arrangementer, to medlemsmøter og årsmøte, som ble avrundet med en strålende jam ledet av Mark Axiax.

Til høsten fortsetter Sunday World konsertserien, vi har flere konsertsamarbeid med Kampenjazz, 4 spennende Frilansfrokoster, og i tillegg har vi starter et helt nytt konsertsamarbeid med Bugge Wesseltofts nye plateselskap OK World og Victoria (Nasjonal Jazzscene). I september gjester vi Vill Vill Vest konferansen i Bergen gjennom vårt mentorprosjekt i samarbeid med BRAK og musikerne Miss Tati og Action The Man. Senere på høsten starter prosjektet Folk Session, et samarbeid med Riksscenen.

Med andre ord: Masse spennende i vente!

Det blir nye medlemsmøter til høsten, og vi håper å videreføre den suksessfulle jammen fra Årsmøtet.

Nytt styre kom på plass under årsmøtet, og vi ser fram til å begynne arbeidet sammen etter ferien.
Ane Carmen Roggen fortsetter som styreleder. I tillegg fortsetter Matias H Iversen, Maria Chrysostomidis og Jan Lothe Eriksen som styremedlemmer. De nye ansiktene er Hilde Bjørkum (styremedlem), Elvic Kongolo (stryremedlem), Bellali Austria (vara) og Reshail Mansoor (vara).

Suleha Ali Omar, Jon Kr Johnsen og Claudio Latini avslutter sin periode, og vi ønsker å takke dem for all den innsatsen de har lagt i arbeidet for Samspill.

Stine Torbergsen Williamson steppet inn som vikar på kort varsel i vinter. I tillegg til arbeidet som erstatter for daglig leder Siri Kvambe, har hun jobbet med utviklingen av Samspills nye strategi for de neste 3 årene. Hun har gjort en strålende jobb og vi er så takknemlige for innsatsen hun har lagt ned for Samspill!!
Takk Stine!!

Samspill tar sommerferie i hele juli, og er tilbake på kontoret fra mandag 5. august!

Vi takker for et godt halvår og fine samarbeid med dere, og ser frem til flere til høsten!

Sommerhilsen fra
Stine, Siri og Cecilie!

Related Posts