Ny produsent for høstens Sunday World!

Samspill ønsker å involvere dyktige medlemmer som produsenter for Sunday World. De som ønsker mer arbeidserfaring med konsertavvikling og produsent-jobbing vil få «hands-on»-erfaring og samarbeide tett med administrasjonen vår! Vi er i gang med høstens program, og har vært så heldige å få med oss Lius Baruch i denne runden av Sunday World!

Har du lyst til å spille på høstens Sunday World? Søk her!
Spørsmål kan sendes til lius@samspillmusicnetwork.no

 

Bli bedre kjent med Lius!

Karstein har tatt en liten prat med Lius, for at alle kan bli bedre kjent med Lius!

K: Fortell oss: hvem er egentlig Lius Baruch?

Lius Baruch er en 38 år gammel multiinstrumentalist fra Recife i Brasil, som har bodd i Norge de siste 15 årene. Jeg jobber som musiker, lærer, produsent, booking manager og har jobbet i alle mulige sider av musikklivet!

K: Hva fikk deg til å søke om å bli produsent for Sunday World?

Jeg har vært medlem av Samspill i over 10 år, og nå føler jeg tiden er inne for å bidra til det flotte, men harde arbeidet som Samspill alltid har gjort. Det er en ære å få bidra!

K: Som produsent, hva er det du ser etter i artister?

Jeg er på utkikk etter nye prosjekter, og talentfulle up-and-coming artister som er klare for å stå på scenen og vise sitt beste! De trenger denne muligheten, akkurat som jeg trengte det da jeg kom til Norge. Jeg vet hvor viktig det er for dem.

K: Noe mer du vil tilføye?

Jeg kommer til å gjøre mitt beste for å velge riktige artister for disse konsertene. Det blir vanskelig å kun velge 6! Jeg ser fram til utfordringen!

 

Les mer om Lius her: https://www.liusbaruch.no/

 

Related Posts