Podcast om Frilansfrokosten Grensesløs arbeidshverdag – Mental helse musikkbransjen

Grensesløs arbeidshverdag – Mental helse i musikkbransjen
I denne episoden prater artister og fagfolk om ulike forhold som utfordrer helsen i musikernes grenseløse arbeidshverdag. Men hvor er det skoen trykker? Vi snakker om utfordringer som usikre arbeidsforhold og usikker økonomi, mangel på trygderettigheter, krevende arbeidstider, stor konkurranse og høyt prestasjonspress.
For forskning viser en betydelig høyere utbredelse av symptomer på søvnvansker, angst og depresjon blant musikere og artister, sammenlignet med andre yrkesgrupper.
Episoden er en live-innspilling fra Ingensteds, den 13. september, i regi av Creo, Samspill, Nordic Black Theatre og MØST.
Introduksjon av nestleder i Creo, Christine Thomassen. Historier fra musiker Kristoffer Lo og produsent & artistmanager Miriam Nabunya. Panelsamtale med psykologspesialist Jonas Vaag, psykolog og forfatter Carina Carl og Terapeut og forsker fra NMH, Phillip Dammen.
Panelsamtale moderert av Hanna von Bergen.
 
For dere som ikke var der så anbefales det å lytte til frokosten her!
Frilanslivet er en podkast om å jobbe for seg selv innen medie-, kunst- og kulturbransjen. Frilanslivet skal fungere som en inspirerende og faglig kanal som gir støtte, kunnskap og underholdning. Sjekk de ut for flere spennende og relevante tema!

Related Posts