Årets Samspill-ambassadør er kåret!

Safaa Al-Saadi er årets Samspill-ambassadør!

Safaa er kåret til årets Samspill-ambassadør på grunn av sitt enorme bidrag til Samspill, både direkte og indirekte. Han snakker varmt om organisasjonen i alle sammenhenger, han skriver om oss, deltar som prosjektleder på våre musikkverksteder på asylmottak, spiller barnekonserter og holder workshops. Safaa spiller med alle og snakker med alle.

Tusen takk for alt du gjør – for alle i Samspill!

Gratulerer!

Safaa Al-Saadi er en anerkjent multi-instrumentalist, komponist og musikkinstruktør bosatt i Oslo, kjent for å lage musikk dypt forankret i Mesopotamias tradisjoner. Han har holdt en rekke konserter i Norge og Europa, både som solist og i ulike ensembler. Som musikkverksted-leder har han jobbet i flere land og undervist på både skoler og høyskoler. Safaa er fast medlem i ensemblet Ellayali og spiller i barneteaterforestillinger med Diego Belda, samt egne forestillinger som «Bolbol og meg» og trommeverkstedet «Dom Tek Orient». Safaa er også instruktør for Samspills musikkversted i asylmottak.

Og ikke minst er Safaa en skikkelig gledesspreder!

 

«Årets Samspill-ambassadør» er vår måte å løfte og skryte av medlemmer som gjør noe ekstra for alle medlemmer av Samspill og selve organisasjonen. Årets ambassadør får også med seg en vandrepokal, som et synlig bevis på vår takknemlighet.

Related Posts