Konsert nr. 100 på Sunday World!

4. juni feirer vi 100 konserter på Sunday World!

Siden 2015 har Samspill og Cafe Sør samarbeidet om konsertserien Sunday World; en visningsarena for ny og spennende musikk innen internasjonal tradisjons- og populærmusikk. Søndag 4. juni arrangerer vi konsert nummer 100!

Siden oppstarten i 2015 har serien bidratt til at hele 365 musikere har fylt Cafe Sør med både gammel og ny musikk fra ulike verdenshjørner, og Sunday World har etablert seg som et viktig springbrett for nye musikere og nye grupper innen ikke-vestlige sjangre. På søndagskvelder kan man høre alt fra kubansk latin-jazz og fusjon av tradisjonsmusikk fra Brasil, Syria og Kurdistan, til vestafrikansk hiphop på wolof og arabiske kjærlighetsviser! Siden 2021 har produsent-spirer blant Samspills medlemsmasse også stått for programmeringen av konsertprogrammet, og vårens program er booket av den brasilianske alt-mulig-perkusjonisten Eduardo Scaramuzza.

Original logo

4. juni arrangerer vi vår konsert nr. 100 med gruppen Ragascape som spiller indisk raga-musikk! Ragascape er en unik gruppe med vokal, bansuri, harmonium og tablas som framfører raga-musikk, ghazal og mer. De spilte på Melafestivalen i både 2021 og 2022. Raga-musikk er betegnet som spirituell, meditativt samtidig som den er følelsesladet og emosjonelt preget og baserer seg på improvisasjon der publikums energi bidrar i musikken.

 Lad opp til konserten med video av Ragascape fra fjorårets Melafestival:

Related Posts