Meld deg på What Next? – Bergen!

Er du mellom 17 og 25 år, lager musikk og ønsker å ta steget inn i musikkbransjen? Meld deg på What Next? Bergen!

What Next? – vårt verksted for unge artister og musikere i startfasen – arrangeres i 2024 i Bergen, 8.-9. juni!

Siden 2019 har vi arrangert What Next?-verksteder rundtom i Norge med våre regionale samarbeidspartnere, og i 2024 er vi tilbake der prosjektet startet: Bergen. 

What Next? er et verksted for unge musikere som ønsker å ta steget inn i musikkbransjen. Gjennom to dager får deltakere lære om temaer som søknadsskriving, sosiale medier og booking, i tillegg til å få tilbakemeldinger på sin musikk fra profesjonelle aktører! 

Verkstedet blir ledet av artistene og mentorene Tatiana Palanca (aka Miss Tati) og Action the Man!

Er du mellom 17 og 25 år, lager musikk og ønsker å ta steget inn i musikkbransjen?

Hvor: Litteraturhuset i Bergen
Når: 8. og 9. juni
For: Unge musikere/artister, primært mellom 17 og 25 år.


Gratis!

Bli kjent med mentorene!

Tatiana Palanca

Tatiana Palanca (aka Miss Tati) startet sin musikalske karriere som korist for blant andre Kakkmaddafakka, Datarock og Superfamily. Hun har også opptrådt som Miss Tati på scener og festivaler både i Norge og internasjonalt. I 2019 startet en ny epoke i Tati sin karriere i form av prosjektet Angola70 – et 11-persons storband som spiller det beste av angolansk popmusikk fra 70-tallet!

I tillegg til å jobbe som utøvende artist er hun aktivt interessert i bransjen og deler av sine erfaringer fra et myldrende kulturliv og har erfaring med å jobbe med unge utøvere innen mange sjangre.

Action the Man

Action The Man ble i 2021 beskrevet som “Den ukronede kongen av bergensk undergrunnsrap” av Bergens Tidende da han slapp sitt forrige album “Nema Problema”. BT ga albumet fem av seks hjerter og skrev at dette er “hans fineste og mest varierte utgivelse til nå”.

Action The Man blir ofte omtalt som en legende på den bergenske hiphop-scenen på grunn av sin lange fartstid som rapper. Action jobber fortiden med flere musikkprosjekt, derav et old school “back to the roots”-album produsert av Peewee, pluss et hemmelig prosjekt med den splitter nye rap-gruppen MSG sammen med Adrian Rendell.

Related Posts