Si hei til Bellali!

Bellali er produsent for høstens Sunday World-program! Bli bedre kjent med henne her.
Vårprogrammet for Sunday World avsluttes nå på søndag med vår hundrede konsert i serien (!), og vi takker av Eduardo Scaramuzza som har vært produsent for våren. I hans fotspor følger flamenco-artist og samspillmedlem Bellali Austria! Hun har fått ansvar for å sette sammen programmet for høsten og er nå på utkikk etter dyktige utøvere!

Bli bedre kjent med Bellali!

Karstein har tatt en liten prat med Bellali slik at alle kan bli bedre kjent med henne!

K: Fortell oss: hvem er egentlig Bellali?
K: Vi i Samspill kjenner jo deg best som både flamenco-danser og også som arrangør! Hvilke planer har du for det neste året – med din egen musikk/dans og egne prosjekter? 
K: Og nå er du produsent for vårens Sunday WorldHva fikk deg til å ta denne rollen og hva ser du etter i artistene du skal booke? 🕵
K: Noe mer på hjertet? 

Jeg kommer fra Mexico og har alltid vært veldig interessert for verdens kulturelle tradisjoner. Jeg har utdannelse i dans og master i spansk dans og cultural management. Jeg jobber som koreograf, danser og produsent.

Neste år har jeg planlagt en turné med Chaneki Flamenco Ensemble og to nye produksjoner. Det kommer veldig spennende saker!

Jeg elsker jobben Samspill gjør, og jeg tror det trengs mer støtte og synlighet fra oss medlemmer. Siden jeg har jobbet mye som produsent tror jeg at jeg kan utvikle noe interessant og skape en hyggelig stemning på konsertene som vi skal ha, og å skape en attraktiv musikalsk utveksling for kommende sesong. Med tanke på artister, ønsker vi stor variasjon, nye ansikter og nyskapende musikalske prosjekter!

Bli med på alle konserter 🥰

Les og hør mer om Bellali og alle hennes prosjekter her!

Related Posts