Si hei til Eduardo!

Eduardo er produsent for vårens Sunday World-program! Bli bedre kjent med ham her.
I 2023 blir det igjen en ny runde av Sunday World, og vi er så heldige å ha fått med oss Eduardo Scaramuzza til å være produsent for vårprogrammet. Han tar stafettpinnen videre fra Ombeline Chardes. Eduardo er klar til å gyve løs på oppgavene og er nå på utkikk etter dyktige utøvere!

Bli bedre kjent med Eduardo!

Karstein har tatt en liten prat med Eduardo slik at alle kan bli bedre kjent med ham!

K: Fortell oss: hvem er egentlig Eduardo Scaramuzza?

 Jeg kommer opprinnelig fra Pedregulho, en liten by i Brasil mellom delstaten Minas Gerais og Sao Paulo. Jeg er hovedsakelig en folke-/verdensmusiker med utdannelse i klassisk og improvisert musikk. Men jeg jobber også som kulturarbeider, produsent, komponist, fotograf og videomaker. Jeg er mange ting, men jeg tror at alt er forbundet med min vilje til å lære nye ferdigheter, uttrykke meg, dele og samskape med andre.

!

K: Vi i Samspill kjenner jo deg best som en allsidig musiker og medlem av gruppa Teșî – hva er planene dine for 2023?

Foruten å jobbe videre med Teșî, Orun og andre grupper jeg er en del av, fokuserer jeg det kommende året på å produsere og komponere. Jeg starter et nytt prosjekt kalt Estuary Ensemble, som er en gruppe bestående av 6 internasjonale musikere basert i Norge; mennesker som har inspirert meg med sine ferdigheter, musikalitet og vennlighet. Med dette nye prosjektet opptrer jeg ikke, men jeg jobber med all pre-produksjon, produksjon og komponering av repertoaret. Videre er det en del svært lovende og spennende planer for Yellow Sessions Stavanger, KRA – Kunst Rom Arbeid og Ta Kagunda Project. 2023 blir flott! 😄

K: Og nå er du produsent for vårens Sunday World! Hva fikk deg til å ta denne rollen og hva ser du etter i artistene du skal booke?

Jeg har opptrådt på Sunday World med Orun og med Teșî, som var et flott tilbud hvor jeg fikk muligheten til å møte mange andre musikere gjennom prosjektet. På grunn av det og min vilje til å utvikle mine egne ferdigheter som produsent, bestemte jeg meg for å søke på rollen. Jeg ser etter en spennende blanding av teksturer, musikksjangre og framføringer der musikken skinner imellom musikerne i gruppene. Jeg gleder meg veldig til å høre på hva søkerne vil sende inn!

K: Noe å tilføye?

Ja: jeg vil si takk for tilliten til arbeidet mitt og for det fantastiske nettverket Samspill har vært og er for meg!

Les og hør mer om Eduardo og hans mange prosjekter på hans heimeside

Related Posts