Samspill er en interesseorganisasjon for utøvere av internasjonal musikk, bosatt i Norge.

BLI MEDLEM

ARTISTKATALOG

Hva skjer?

Hvordan hjelper Samspill medlemmene sine?

Rabattordninger

Samspill samarbeider med flere bedrifter og organisasjoner for å tilby rabatter til våre medlemmer. Alt fra leiebil, øvingsrom, studio, leie av backline og mer!

Kurs og veiledning

Vi arrangerer jevnlig kurs i viktige temaer for deg som er selvstendig næringsdrivende i kulturlivet! 
Trenger du hjelp til søknadsskriving eller mer informasjon om ulike støtteordninger? Samspill gir råd og individuell veiledning.

Produksjon av barnekonserter

Vil du spille for barn? Samspill bidrar til å skape nye konserter for barn og unge. Medlemmer inviteres til å jobbe sammen med dyktige produsenter og ressurspersoner med sin konsertproduksjon, fra idé til ferdig produksjon.

Artistkatalog

Samspill har en egen katalog som presenterer alle medlemmene våre og musikken deres. Dette er en god profileringsmulighet for deg som musiker. Artistkatalogen brukes til å formidle ulike sjangre og musikere overfor aktører og konsertarrangører.

Nettverksbygging

Samspill er et nettverk av musikere i seg selv. I tillegg er organisasjonen med i flere større nettverk og samarbeider med store aktører i kulturlivet. Som medlem av Samspill blir du en del av dette nettverket. Og det er verdifullt.

Politisk representasjon

Samspill er en samfunnsaktør og pådriver som representerer medlemmene våre, i samfunnet og overfor samarbeidspartnere.

Bli medlem

MEDLEMSKAP I SAMSPILL KOSTER

100 KR

Det er mange fordeler med å være medlem i Samspill, fra rabattordninger til nettverk, workshops, profilering, veiledning og kurs.

I 25 år har vi hjulpet medlemmer fra over 80 land!

Eduardo Henrique Scaramuzza

B-Da Sufi

Global Folk Sessions

Global Folk Sessions var en nydelig måte å treffe musikere jeg ikke kjente til fra før. Det var gøy å dele min musikk og min måte å spille tradisjonelle instrumenter på med de andre. I lærte så mye fra de andre deltakerne, og hadde stor glede av mentorenes måte å lede gruppa på. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått nye venner og kollegaer, og jeg er allerede godt i gang med å jobbe med flere av dem. Tusen takk for den fine jobben dere gjør! Jeg ble så glad for invitasjonen til å delta, men GFS var enda bedre enn forventningene mine!

B-da Sufi

B-Da Sufi

Askanu Hiphop, Baluba

Jeg har lenge hatt lyst til å spille for ungdommer, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle gå fram. Gjennom Baluba har jeg fått mulighet til å spille på skoler, møte ungdommer, snakke med barna, utveksle idéer med dem, se hvordan de reagerer når vi opptrer. Det var lærerikt for meg, heftig, og jeg er veldig takknemlig.

Lius Baruch Machado

B-Da Sufi

Sunday World

Jeg har bare gode erfaringer som produsent for Samspills Sunday World høsten 2021. Jeg fikk god støtte og oppfølging hele veien, de jobber seriøst og profesjonelt på alle måter. Jeg vil gjerne jobbe mer med dem framover!

Dominic Wilson

B-Da Sufi

Baluba

Baluba utfyller en unik og mye etterlengtet rolle i Norges musikkbransje. Det er en bred enighet at vi trenger mer mangfold på scenen for barn og ungdom.

Mete Seymen

B-Da Sufi

Verdensfolk

Kulturbransjen i Norge har sine spesifikke koder som ikke er lett å knekke. Mange nyankomne og uetablerte musikere har derfor behov for en skreddersydd veiledning og et nettverk innen musikkmiljøet.

Sarah-Jane Summers

B-Da Sufi

Tidelines, Baluba

Det var en stor glede! Tusen takk til Samspill og Riksscenen for muligheten Gregor og jeg fikk til å lage en ny skoleproduksjon. Vi jobbet med to veldig inspirerende, dynamiske og erfarne produsenter, Vegar Vårdal og Siri Kvambe. Vi gleder oss til å se barnas reaksjoner!

Samspill på Spotify